Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği ,Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen 'Hastalıklarda Beslenme Sempozyumu'na katılım sağladı.

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği ,Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen 'Hastalıklarda Beslenme Sempozyumu'na katılım sağladı.

21 Şubat 2017, Salı

 9-10 Şubat 2017 Tarihlerinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği, Obezite Diyetisyenliği Derneği ve Türkiye Diyetisyenler Derneğince "Hastalıklarda Beslenme Sempozyumu: Karbonhidrat Sayımı" düzenlendi.

Yorumlar

Yorum Yaz

Faydalı Linkler

Fotoğraf Galerisi